Одкровення пророка Рамміра Маррсалла

  Був дуже праведний пророк і цар на ім'я *Раммір Маррсалл, що *пророк жив у спілкуванні з Вічним і завжди робив те, що було добре для свого народу, заохочуючи їх шукати правду та бути чесними у всіх своїх діях.




  Але в Соборі мудреців траплявся дивний період, багато хто бачив і отримували нібито божественні послання, саме тоді ці мудреці почали нападати на іноземців, яких вони називали невірними.

  Коли Раммір дізнався про це, він заарештував їх, але вони сховались у храмі, і просили Рамміра переглянути, оскільки вони виконували лише божественну волю.

  Раммір молився Вічному про мудрість, і тієї ночі в його саду зійшло дуже сильне світло, всередині цього світла була істота, схожа на людину, одягнену в біле з люмінесцентними крилами.

  Раммір мовчав і просто чекав слів таємничої істоти.

  _ Я ангел Господній, Бог твій!  Чому ти не зробив того, що Господь наказав тобі, Рамміре?

  Раммір молився, здивований поглядом і дуже неспокійно тремтів.Нарешті він сповнився мужності і сказав:

  _ Як я могла завдати шкоди життю невинних людей, які перебувають під моїм захистом?

  Ангел сказав:

  _ Досить!  Як ви думаєте, хто ви маєте сумніватися у волі Вічного?  Ідіть і вбивайте всіх, хто не вірить у моє ім’я!

  Раммір сказав:

  _ Ні, я цього не зроблю!  Я не буду вчиняти такої великої несправедливості, якщо Вічний є Богом, що він сам робить те, що бажає!  Я не буду мазати руками невинної крові ..

  Ангел сказав:

  _ Як ти наважився?  Ви повинні робити те, що Вічне, ваш Бог бажає.  Тепер іди, роби!

  Раммір мужньо сказав:

  _ Я вважаю за краще померти або понести найгірші покарання, ніж чинити таку несправедливість!  Робіть зі мною те, що ви хочете, але я не зроблю .. Вічний дав життя всім, нехай Він відніме його .. Він Бог, він мені нічого не потрібний .. Робіть все, що ви хочете, або вбивайте мене ..

  Ангел продовжував:

  _ Ваша непокора не залишиться безкарною перед Вічним, оскільки ви відмовились від його волі.  Але в мене є ще одне розпорядження від Вічного, він говорить вам, що старі ради не є правильними і що ви повинні побудувати новий храм з новим вченням, яке я буду вам говорити щодня.

  Раммір відповів:

  _ Ні, я цього не зроблю!  Вчення про Вічне вже в моїй душі, моє тіло - його святилище, а світ - це храм.  Нехай Вічний пробачить мене, але я продовжуватиму виконувати закон свого духу ..

  Ангел розсердився, почав ображатись і пішов боліти Рамміра.  Пророк заплющив очі і вже чекав свого кінця, вихваляючи Вічного за дар неіснування.Але в цей момент завіса реальності була розірвана, Вічною Свідомістю, виявилося справжнє обличчя ангела, і демон відкрився.  це показало, проте захист справжнього Бога охоплював Рамміра і освітлював його ... диявол не витримав і залишив присутність пророка спаленим і враженим вічним світлом ..

  І почувся голос ..

  _ Раммір, мій коханий син!  Ви були дуже мудрими і вірними, і ви зробили те, що правильно, навіть якщо не послухалися наказу, який ви вважали моїм.

  І продовжували

  _Рамміре, що правильно, це правильно, навіть якби я сам хотів його скасувати, навіть моя воля не могла порушити цей закон, і ти діяв розсудливо та щиро.

  Через це ваше королівство стане ще більш процвітаючим, а ваше ім’я запам'ятається багатьом завтра.  Бо він почув мій голос, навіть проти того, що здавалося моїм голосом ..

  Раммір відповів:

  _Дякую, я дарую тобі, Неперевершена, Незмірна Мудрість, шанована і благословенна. Я відчуваю, що ти єш у Його присутності, і я сподіваюся завжди справедливо судити тих, хто довірив мені, навіть тих, хто не вірить, але слідує закону, записаному в їхній душі  і жити чесно. Хвалить своє ім’я назавжди.

  Коли мудреці дізналися про це, вони просили Рамміра пробачення, все ще бажаючи жити в його колишніх славах і посадах.  Але Раммір лаяв їх:

  _ Слухай, стародавні мудреці, які діяли як дурні, ти знаєш закон, і ти знаєш, що те, що ти даєш, мусиш отримати, ти осквернив бачення і справедливість Вічного, поранив невинних людей і заслужив смерть!

  Але, як сьогодні Вічний продемонстрував свою Доброту, сьогодні це свято в усьому царстві, і ви отримаєте щось, що для вас буде як смерть, вам позбавлять всього, і ви будете блукати по чужих землях, тож знатимете, як страждають іноземці  у ворожих місцях.  І тому вони засвоїть смирення, покірливі роботи.

  Давніх мудреців тоді позбавляли і виганяли блукати як іноземці, вони заслужили смерть за свої злочини, але, як пророкував Раммір, ця кара для них була гіршою за саму смерть.

  Багато хто загинув від серцебиття та ненависті, але мало хто справді розкаявся, живучи в смиренні, і працював на благо людей цієї країни, щоб заплатити за їхню злість.

  Однак вони ніколи не були прийняті до Королівства Рамміра Маррсалла, хоча вони знайшли благодать і прощення Вічного у своєму житті навіть на відстані.

  Хвалить Вічну свідомість та її одкровення.

  Eiсі ~





  * Вимовлений Hebier Beriseim
  * Пророк - мудра людина, яка скеровує людей на шлях праведності

Nenhum comentário:

Postar um comentário

copyright © . all rights reserved. designed by Color and Code

grid layout coding by helpblogger.com