Бити смерть з розумом скачати?

Гей, деякий час тому я мав діалог з матеріалістом про подолання смерті чи безсмертя, завантажуючи розум на комп’ютер або навіть перемикаючи розум на інше тіло.  Але чи можливо це?  Що про це говорить наша релігія?

 Завантаження розуму чи совісті - мрія майже кожного матеріаліста, атеїста та мільярдера, і ми бачимо все більше фільмів та лекцій на цю тему.

 Але ми відчуваємо розчарування, сказавши, що це ніколи не стане можливим, принаймні не по-справжньому та ефективно.

 З простої причини людська істота набагато більше, ніж просто набір даних у мозку, є щось більше, священна частина, яку деякі називають духом чи душею.

 Ця сакральна частина не є матеріальною, саме божественна Свідомість дозволяє всім нам і все існувати.  Тому жодна наука не здатна виявити та зламати цю частину, навіть тому, що це щось несуттєве та духовне.





 Але, благородний, вже можна намалювати чийсь розум на комп’ютері.  Ви впевнені, що це буде неможливо?

 Ні, це неможливо буде.  Що буде на комп’ютері - це копія вашого розуму, віртуальної істоти, яка буде мислити, як ви, і навіть вірно вірити, що це ви, але це не ви будете, ваше справжнє «я» буде у духовному світі, підпорядковуючись природним законам тієї реальності.

 Навіть якщо тут хтось скопійований з вашою особистістю, або робот або навіть людське тіло, як у фільмах, це буде просто копія, це як відеозапис про вас, ви дивитесь себе, ви замерзли, виступаючи на сцені, але ні  це справжній ти, ти поза відео живеш реальним життям.


 І кожен, хто думає, що зможе знайти спосіб обдурити смерть, буде розчарований, бо код людської душі був дуже добре зашифрований Богом - це не Його мета для людства, і Він цього не дозволить.

 Але є кілька можливих речей для людства завдяки майбутнім технологіям, як ніколи не старіти, жити більше 200 років і більше, просто вмирати від нещасних випадків чи вбивств, маючи тіло майже повністю людське, всі ці технології будуть доступні, але врятуйте душу через  технології та завантаження душі, ні, це заборонено для людей.


 І вам потрібно прийняти зміну, раніше, ніж ви були дитиною, сьогодні ви дорослі .. і вона занепаде ...

 Єдиний спосіб, щоб ви перестали боятися цього, - це мати віру, шукати нашої мудрості, щоб присвятити себе, і таким чином мати впевненість, що вам буде добре після смерті .. Подивіться, як відбувається перехід від однієї стадії до іншої ... пам'ятайте,  якщо ті слова "хто хоче, врятує свою душу (его), він втратить її."


 Ваше его - це ваша особистість, заповіти, спогади, бачення, яке ви маєте про себе, і воно хоче вижити назавжди, але це его є ілюзією, у більш глибокому сенсі ваш дух походить від Вічного і повертається до нього.  .

 А вашої особистості на духовному рівні не існує.  Це ілюзія .. Тож єдиний спосіб - вам відкрити, ким ви насправді є духовно, і об'єднати себе ще більше з цим Божественним Духом (Rall ~), який існує у вас, якщо ви хочете жити вічно.

 Тільки тоді ви не можете повністю стерти свою совість, тому що це, ваша совість з’єдналася з Вічною свідомістю, і таким чином може протистояти силам природи після смерті.

 Еiсі ~

Nenhum comentário:

Postar um comentário

copyright © . all rights reserved. designed by Color and Code

grid layout coding by helpblogger.com